Pehea ʻoe e kiʻi ai i ke kiʻi o ke kīʻaha wai nani a me ke ʻano?

I ke kiʻi ʻana i ka nani a me ke ʻano o akīʻaha waipono ke akamai a me ka hana.I kēia lā, e kaʻana aku wau i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka lawe ʻana i nā kiʻi nani, nani a me nā kiʻi ʻoniʻoni o kāu aniani wai, me ka manaʻo e kōkua iā ʻoe e hoʻopuka i ka nani o kāu aniani wai i kāu kiʻi.

ʻO ke kīʻaha plastik GRS

ʻO ke kukui kūpono ke kī: ʻO ke kukui ke kumu o ke kiʻi, ʻoi aku ka nui o ke kiʻi ʻana i nā mea.E hoʻohana i nā kukui kūlohelohe a i ʻole nā ​​​​kukui hana e hōʻoia i ka lawa o ka mālamalama a me ka pōʻeleʻele o ke aniani wai e hōʻike i kona ʻano a me nā kikoʻī.Hōʻalo i ke kukui pololei ikaika a noʻonoʻo e hoʻohana i kahi kumu kukui palupalu, e like me ke kukui ākea a i ʻole ke kukui mai hope o ka puka aniani.

E koho i ka ʻaoʻao kūpono a me ke kaiapuni: Hiki i ke kāʻei ʻana a me ke kaiapuni ke hoʻohui i ke kumuhana o ke aniani wai a hana i kahi kiʻi haʻi moʻolelo.E koho i kahi kāʻei kua kūpono i ke ʻano a me ke kumu o ke aniani wai.Hiki ke lilo i cafe, hale kīʻaha, ʻāina kūlohelohe, a me nā mea ʻē aʻe. E ʻoluʻolu ke kua a me ke aniani wai i kekahi i kekahi e hoʻonui i ka nani o ke kiʻi.

E noʻonoʻo i ka haku mele ʻana a me ke kihi: ʻO ke koho ʻana i ka ʻaoʻao kūpono a me ka haku mele ke kī i ka pana ʻana.E hoʻāʻo i nā kihi pana like ʻole, e like me nā kiʻi ma luna, nā kiʻi i luna, nā kiʻi ʻaoʻao, a me nā mea ʻē aʻe, e hōʻike i nā ʻano ʻokoʻa o ke kīʻaha wai.E noʻonoʻo i ka hahai ʻana i ke "kānāwai ʻekolu o ka mahele" a me nā loina haku mele o ka symmetry a me ke kaulike e hoʻonui ai i ka hopena ʻike o ke kiʻi.

Hōʻike i nā kikoʻī a me nā hiʻohiʻona: Loaʻa pinepine nā aniani wai i nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa, nā ʻano, a me nā kikoʻī.E ho'āʻo e hoʻopaʻa i kēia mau kikoʻī ma o ka hoʻopaʻa ʻana a i ʻole ka pili kokoke.Hiki iā ʻoe ke koho i kahi mea koʻikoʻi, e like me ka hāʻule ʻana o nā kulu wai, piʻi aʻe ka mahu, a me nā mea ʻē aʻe, e hoʻonui i ka dynamics a me ka hoihoi o ke kiʻi.

ʻO ke kīʻaha plastik GRS

E hoʻohana i ka noʻonoʻo a me ka hoʻopololei: E hoʻohana i nā loina o ka noʻonoʻo specular a me ka refraction aniani e hana i nā hopena kukui a me ke aka.E ho'āʻo e kau i ke aniani wai ma ke aniani a i ʻole ke aniani e kiʻi i nā noʻonoʻo nani a i ʻole nā ​​refractions, e hoʻohui i ka paʻakikī a me ka hohonu ʻike i kāu kiʻi.

Hoʻoponopono i ka waihoʻoluʻu a me ka hoʻoponopono ʻana: He mea nui ke kala i ke ʻano o ke kiʻi.Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka hōʻike kala o kāu mau kiʻi ma ka hoʻoponopono ʻana i ke kaulike keʻokeʻo, saturation, a me ka hue.I ka wā o ka hoʻoponopono ʻana, hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono maikaʻi i ka ʻokoʻa a me ka māmā a me ka malu e hōʻike i nā kikoʻī a me nā ʻāpana o ke aniani wai.

ʻO ke kīʻaha plastik GRS

E ho'āʻo i nā mea kōkua a me nā hoʻonohonoho like ʻole: Ke kiʻi ʻia nā kiʻi o nā aniani wai, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kekahi mau mea e pili ana i ke kumumanaʻo, e like me ka lau kī, ka pī kope, nā pahu kō, a me nā mea ʻē aʻe, e hoʻohui i ka manaʻo a me ka haʻi moʻolelo i ke kiʻi.I ka manawa like, ma o ka hoʻolālā akahele, hana ʻia kahi kiʻi kūlohelohe a hoihoi.

E hōʻike i nā manaʻo me kou puʻuwai: I ka wā o ka pana ʻana, pono ʻoe e ʻike i ke ʻano a me ka manaʻo i hōʻike ʻia e ke aniani wai me kou puʻuwai.Inā he manawa mālie ia o ka inu kī a i ʻole kahi hanana olaola, hiki ke hōʻike ʻia nā manaʻo i ka lehulehu ma o ka haku mele ʻana, ka mālamalama a me ke aka.
No ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ke kiʻi ʻana i nā kiʻi nani a kiʻekiʻe o nā hue wai e pono ai ka nānā ʻana i nā kumu he nui e like me ke kukui, ka hope, ka haku mele, nā kikoʻī, a me nā kihi.Me ka hoʻolālā akahele a me ka hoʻohana noʻonoʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke aniani wai maʻamau i mea hana kiʻi kupanaha.


Ka manawa hoʻouna: Feb-23-2024